lørdag den 28. juni 2008

Et kort

Min niece og hendes kæreste holder barnedåb for deres søn i dag. Desværre er det helt ovre i København, og SÅ langt kan jeg ikke holde ud at køre, men Jennifer er taget afsted, og med sig havde hun en fin gave, hvortil jeg i sidste øjeblik fik lavet et kort.
Det er alt for lang tid siden, jeg sidst lavede kort, ærgerligt egentlig, for jeg synes, det er helt mediativt - at skulle koncentrere sig om kun ÉN ting!

2 kommentarer:

L sagde ...

Et rigtigt fint kort. :-) Jeg kan godt følge dig, i det med det meditative,,, at fordybe sig og fokusere på én ting. Jeg gør det selv, al for lidt, og vil gerne gøre det mere.
!!!

Helle sagde ...

Ja Lotte, vi må vist arbejde lidt mere på det "at tage os tid til at lave det, vi kan lide, og som gør godt for vores sjæl"
Jeg kunne iøvrigt ikke lade være at tænke på dig og din pålægschokoladeæske, da jeg ledte efter materialer til mit kort og fandt et lyserødt net fra et æble - sådan et af dem som af og til er pakket rundt om hvert enklet æble, for de ikke får stød. Jeg har gemt det, fordi jeg bare VED, at jeg en skønne dag vil bruge det på et kort eller noget andet kreativt ;-)