fredag den 1. maj 2009

For pokker da

Jeg skulle vist have bestilt maden udefra til konfirmationen. Min fod er i orden igen, men nu har jeg lige skåret en lille luns af min ene tommelfinger og sidder her med en fin kompresforbinding på :-(

Godt man kan få engangsplastikhandsker, så jeg kan arbejde videre i køkkenet, når det ikke længere dunker i tommelfingeren - ellers står den på pizza til gæsterne, det er nemlig det herren i huset er mester i at lave ;-)

5 kommentarer:

Anette sagde ...

Er det på søndag det er den store dag? Hvor er du dog uheldig. God bedring med både fod og finger

janne sagde ...

uha, hvor er det uheldigt. God bedring.

Krestina sagde ...

Atlså, nu må du tage dig sammen. Hvis du ikke gider at vi kommer, så kan du da bare aflyse det, i stedet for at alle din mislykkede forsøg på at komme på sygehuset så du kan slippe for os! ;-)
Nej IKKE mad udefra, din mad er MEGET MEGET bedre :-)

anjoe sagde ...

Her medens at ældste søn fejres på bedste vis - og alle trakteres med hjemmelavet pizza ;-), ja så har jeg brugt pænt med tid på at få læst alle dine skriverier fra efter genopstart af Hjemmeliv!

Den korte pause har intet spoleret; så nu vil du atter kunne regne med mig som fast besøgende, Helle. Du beskriver så godt om nogle af de ting, dine dage fyldes med, og du er dygtig til fornyelser, vil at livet skal være rigt for dig og dine...

Jeg giver dig stadig topkarakter i alle fag, hmmm, minus et enkelt, nemlig at du først i går kommenterede på min blog. Men bedre sent osv. :-D

Helle sagde ...

Tak for ønskerne om god bedring fra jer alle - godt pakket ind klarede fingeren fint arbejdet op til konfirmationen og festen var fantastisk :-)

Anjoe: Kan det ikke hjælpe lidt på mit minus, at jeg i det mindste endelig fik mig taget sammen til at kommentere og ikke kun trofast følge med på din blog. Min mand tror altid, jeg er halv tosset, når jeg sidder for mig selv ved computeren og skraldgringer over dine indlæg ;-)