søndag den 17. februar 2008

Hobby eller last

Jeg er vild med saks, papir og blyanter, det er og har været min største hobby eller last, om man vil, i lige så mange år som jeg kan huske tilbage. Jeg kan nærmest ikke gå forbi en blyant uden at SKULLE købe den ;-)

Her er lidt af det, der på det sidste er landet i "lastens hule", og jeg ved at posten kommer med mere på tirsdag.....weee :-)


4 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Jeg er vokset lidt fra det de senere år, men da jeg var i lære, sagde de andre altid, at jeg skulle ha' arbejdet i en børnehave p.g.a. min trang til at klippe, klistre og finde på... men jeg har lavet en masse lignende ting og købt mange af den slags bøger gennem tiden, så jeg forstår dig. :-)

anjoe sagde ...

Fristet kan man uhørt let blive; selv nøjes jeg med at låne lidt bøger på biblioteket, men det også i erkendelse af, at jeg aldrig får lavet særlig meget af det viste ;-)

Tina Olsen sagde ...

Hejsa.. lad os endelig se hvad der kommer ud af inspirationen fra alle de lækre bøger..knuser

Helle sagde ...

Helle K: Hehe det med at arbejde i en børnehave har alle også sagt om mig, men det blev alstå sygeplejerske og hjemmegående i sidste ende, så nu må jeg leve mine klipperier ud herhjemme i stedet....men der er også børn nok at klippe sammen med ;-)

Anjoe: Jeg plejer også at låne bøgerne på bibliotket, men der er bare nogen af dem, jeg er nødt til at eje ;-)

Tina: Der skal nok komme klipperier frem på bloggen...men det første vi spontant lavede, lige posten havde været her, var et julekort...og det syntes jeg lige var lidt for tidligt at vise frem ...