Rugbrødsbagningen blev en ommer - der var for mange kerner og alt for meget salt i for min smag, men ellers blev det faktisk et ret godt brød konsistens-mæssigt. Surdejen har vi jo heldigvis, så det er bare op på hesten igen, og denne gang bruger vi den gamle opskrift, vi har, UDEN kerner!
Hvad angår hesten - så var den faktisk svært tilfreds medvores rugbrød. Sådan er det med smag og behag ;-)
Når Magnus står op efter sin middagssøvn (Jo, Anjoe, du har ret, han har lidt svært ved at sove og spørger hele tiden efter mureren, nu hvor her er stille ;-)) så skal vi ud at fodre vildsvinene med det sidste rugbrød.
Kom lige til at tænke - Mon det giver nogle ekstra lækre sprøde flæskesvær, når vi allerede salter lidt på forhånd ;-)
1 kommentar:
Helt sikkert - det må give nogle ekstra lækre sprøde svær :P Uhm hjemmebagt rugbrød - ville ønske jeg havde energi til det. God søndag.
Send en kommentar