torsdag den 6. marts 2008

Unoder

Et lille fint hul i Anne Katrines hjemmefutter er faktisk alt, hvad Lasse har lavet af unoder indtil nu. Det synes jeg er rigtig flot gået, men Anne Katrine var nu ikke af helt samme overbevisning, så jeg har fluks syet hullet, futten er så god som ny, og pigen er glad igen :-)

3 kommentarer:

hjemmemortil9 sagde ...

Åh Lasse, Lasse lille ... sikke spidse tænder han har sig den hvalp!
Kan nu godt forstå at datteren gerne vil ha' sine hjemmefutter i fred! Hvad er der under bunden på dine hjemmesko? Filt?
kh susanne v

Anonym sagde ...

Han er lidt fræk ham Lasse :D Det er vist svært at finde en hvalp der ikke har ødelagt nogetsomhelst så I er billigt sluppet indtil videre. Godt du fik lappet hjemmefutten :D

Helle sagde ...

Mortil9: Jeg kan godt se, det ligner filt, men det er altså latex - beskidt latex (ahemmm...må vist hellere få de gulve vasket noget oftere)

AnetteB: Ja vi er sluppet billigt indtil nu - jeg er dog spændt, for Lasse har kastet sin kærlighed og tænder på fodpladen på børnenes triptrap-stole, og jeg skal hele tiden holde øje med ham! Meeeen så tænker jeg også, at det alligevel ikke er helt så slemt, Lasse er jo kun lille - det var noget andet, da det var vores Grand Danois hvalp....det bærer Anne Katrines stol tydeligt præg af ;-)