søndag den 14. oktober 2007

Et par sokker...

så "dagens lys" midt i den mørke nat.
Magnus holdt igen natte-hygge, så jeg brugte tiden, hvor han legede, til at strikke et par varmestuesokker færdige.
Det har været lidt af et hestearbejde, for de er strikket af MANGE små rester, men pyt, nu er de heldigvis færdige...i hvert fald lige om lidt, når maskerne er lukket af og de MANGE ender hæftet.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg synes legen med rester er sjov, men jeg holder den i børnestørrelse. Flot resultat og du har da helt styr på boomranghælen :-)

Helle sagde ...

Hej Janne!
Jeg har synes faktisk også, det er ret sjovt at sætte rester sammen, men det her garn var ved at drive mig til vanvid. Pludselig kunne der midt i det hele komme et ensfarvet stykke på garnresten, der var så langt, at det ville komme til at danne en fed stribe midt i det hele på den ene strømpe, men ikke på den anden, så der måtte sakses en del...en hel del, når det drejer sig om et par sokker i voksen størrelse!
Og ja med lidt hjælp fik jeg knækket koden til "den tyske boomeranghæl" ;-) TAK, fordi du i sin tid fik mig til at købe bogen med sokkekompasset!

Helle K. sagde ...

Hvor lyder du altså overskudsagtig om natten, det har jeg aldrig været...

Helle sagde ...

Hej Helle
Ja, det lyder, som om jeg er overskudsagtig, og faktisk var det også en rigtig hyggelig nat, men i går måtte jeg så til gengæld helt ned at bide i græsset. Min krop var pga min rygskade, en lang gåtur lørdag i ujævnt terræn og ingen søvn om natten FULDSTÆNDIG kørt i smadder! Jeg skældte, smældte og tudede, til min kære manden fik trængt igennem til min fornuft og fik mig til at huske, at det med at gå tidligt i seng var både tilladt OG en god ide, når jeg havde det sådan!
HVORFOR bliver jeg aldrig klogere?? Jeg kan jo sagtens undværes om aftenen af og til, så jeg kan gå i seng og få en lang nats søvn og bare have det godt med min krop næste dag...men nej nej ikke mig, jeg skal selvfølgelig køre på, til jeg er helt smadret! Kender du mon det ;-)