tirsdag den 16. oktober 2007

Kæmpe barn eller lilleput by?



Anne Katrine er på ferie hos Bedstemor og Bedstefar og har været med dem en tur i Varde Miniby. Husene er bygget af frivillige "minimurere" og viser Varde by, som den så ud i 1866.

5 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Hvor er det smukt det hus-(ja og barn;-)
Er det en af dine forældre der laver det??

Helle sagde ...

Tina: Ja, det er et rigtig smukt hus, men det står ikke hos bedsteforældrene. Billedet er taget i Minibyen i Varde. Her laves husene af frivillige "minimurere" - se evt. http://www.visitminibyen.dk/index.html.
Jeg fik aldrig gjort indlægget helt færdigt, men kom til at oploade det alligevel og nåede ikke at rettet det, før andet kom i vejen. Nu lægger jeg lige et ekstra billede ind, som giver mere indtryk af by....

Anonym sagde ...

Jeg skyder på Lilleputby :-). Vi haf flere gange hørt om den og engang når vi skal på ferie i området skal den helt klart kigges nærmere på.

Helle sagde ...

Janne: Det er alt for mange år siden, jeg selv har været der, men jeg husker det som et besøg værd. Måske skulle vi slå en smut derind om, når vi næste gang besøger mine svigerforældre, der bor i nærheden - det tror jeg. Hvorfor er det næsten altid sådan, at de seværdigheder, man nærmest bor klods op og ned af, dem ænser man ikke ?

Anonym sagde ...

Børn er bare vilde med miniby'er, det er sjovt, at være den store ind i mellem - kan du huske Dirch Passers monolog, hvor han var kæmpebaby? Det har jeg også altid haft lyst til at prøve. Altså ikke at gå med ble, men at være den store ;-))